A Cornellà ens tocarà pillar?

Cornellà era dins del cinturó roig. Actualment a l’ajuntament encara governa el socialista Antonio Balmón. A les darreres municipals van guanyar amb un 38.5 % dels vots després de molts anys de majoria absoluta. Aquí hi va tenir el seu “feudo” el després insigne president Montilla. Els de Ciudadanos a aquestes últimes municipals ja van treure un 11.29 %

.arrimadas-sevillanas_1_630x630
L’escuma ciudadana  el 21-D va pujar fins un 33.4 %. El  Psoe va obtenir un 24,6% dels vots. Sumades les forces constitucionalistes van treure més d’un 63 %. Rotllo tabarnia a algunes tavernes de la ciutat.
Quin resultat podem esperar a les properes municipals?
I el que més em preocupa és quin tipus de campanya haurem de sofrir.

IMG_20180504_172857.jpg
De moment ara tot està tranquil. El Balmón inaugura placetes per aquí i per allà. El poder municipal treballa pensant en l’any vinent.
Però el que a mi em fa por és “la invasión de los ultracuerpos”. Temo l’arribada de les forces mediàtiques Ciudadanas quan s’acostin les eleccions.
Ara per ara no se’ls veu gaire gens. Si cerques informació d’ells per la xarxa, tenen una presència ridícula a Cornella malgrat els seus tres regidors. Però òbviament arribaran els “hombres de la corbata naranja”. I patirem la seva particular manera d’entendre el que és “fomentar la convivencia y la concordia entre los catalanes”. Imagino hordes d’homes amb aquest uniforme riveriano envaint els carrers de la ciutat. Em desperto sobresaltat i suat després de somniar que obtenen l’alcaldia.

IMG_20180503_191149.jpg

IMG_20180503_191132.jpg

 

 

 

 

IMG_20180506_005258

Visc a prop del camp de l’espanyol. Fins ara tan sols cal vigilar alguns vespres pels quatre alcoholitzats de les brigades blanquiazules o la guardia joven els dies de partit.
Però em somnio sortint ginyat al carrer governat per les corbates taronges. Imagino els serveis socials gestionats per un regidor d’aquestes brigades carbassa.

Em salta la goma dels calçotets de l’esglai. No me’n sé avenir.

 

 

arrimadas-sevillanas_1_630x630

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s